VÄLKOMMEN TILL ACADEMIC WORK - HOME OF THE YOUNG PROFESSIONALS

Historien om Academic Work startade som en idé i huvudet på tre studenter. De såg att studenter som var på jakt efter extrajobb och företag som sökte deltidspersonal skulle tjäna på att sammanföras. Sagt och gjort. Trion hade nu ett företag, som drevs under oglamorösa förhållanden från ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan. Men snart ledde kraften i den enkla affärsidén bort från pannrummet och mot stadig expansion. Idag Academic Work finns i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Hos oss på Academic Work finns massor av olika möjligheter – du kan arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till ett företag, du kan arbeta deltid eller heltid. Vi samarbetar med ett stort antal företag; både stora och små, internationella och lokala i flera olika branscher. Tack vare detta kan vi erbjuda ett stort antal tjänster beroende på vad just du är intresserad av. Det är upp till dig att styra dit du vill - har du ambitionen kommer vi göra allt vi kan för att se dig lyckas och få en bra start i karriären! Så här gör du för att nå dit.

Möjligheten att jobba utomlands är därför någonting vi verkligen vill främja och uppmuntra. I samtliga av dessa länder kan vi erbjuda dig chansen att jobba utomlands. Oavsett om du har intresse av ett kortare uppdrag under ett studieuppehåll eller liknande, tidsbegränsad anställning för att öva upp ett annat språk eller vill ha en fast anställning under en längre period vill vi hjälpa dig!

 

Läs mer om lediga arbetsplatser här! 

 Twitter