Analog dialog

15.11
By Styrelsen
Galerie Forsblom

Analog dialog – 10 sanningar om kommunikation som hjälper dig att leda, sälja och samarbeta.

Välkommen till en spännande föreläsning med kommunikationsexperten Antoni Lacinai från Sverige, som ger dig nycklarna till en riktigt bra analog kommunikation som alla i arbetslivet bör känna till.

Vilka signaler skickar du?
Vilket intryck ger du?
Hur bra är du på att lyssna?
Varför är storytelling så fantastiskt och PowerPoint så dåligt?
Hur ofta blir du missförstådd?

Antonis Lacinais fokus ligger på kopplingen mellan kommunikation, motivation och mål och han levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje. Om du vill bli bra på att leda, sälja och samarbeta, så vill du automatiskt bli bra på att kommunicera. Antoni har under 25 år studerat framgångsfaktorerna inom analog kommunikation i en alltmer digitaliserad värld och har samlat på sig 15 sanningar om kommunikation. Han kommer att ta upp de flesta av dem under föreläsningen.

Antoni är utbildad marknadsekonom vid IHM Business School och har jobbat med försäljning och marknadsföring inom IT- och telekombranschen innan han startade eget 2006. Idag kan han även titulera sig mental tränare, certifierad NLP-practitioner och ACC-coach och är författare till tio böcker om kommunikation och motivation. Han anlitas runt om i Europa och har bland annat modererat Nordic Business Forum 2015. Förra året talade han på TEDx Vasa.

Adda gärna Antoni på LinkedIn där han är aktiv, och ta del av hundratals tips och tankar på www.lacinai.se där du också kan prenumerera på hans Tankefrön om kommunikation och motivation.

Evenemanget ordnas av Niord tillsammans med SHS och kårordförande Henna Konsti fungerar som moderator.

Från kl. 16.00 bjuds på ett glas skumvin och en salt bit som tilltugg. Antoni föreläser kl. 16.45-18.15 och svarar gärna på några publikfrågor efter det.

Plats: Galerie Forsblom, Lönnrotsgatan 5, 00120 Helsingfors.

Samtidigt kan du bekanta dig med pågående utställningar, bl.a. Marianna Uutinens verk.

Pris: 25 euro för ekonomer, gratis för SHS medlemmar.

Anmälan öppnar 6.9. Notera att det finns ett begränsat antal platser. https://tapahtumat.ekonomit.fi/event/xOv0X

Betalning: på Niords konto FI08 2400 3800 0049 01 med ref. 20828 senast 1.11.

This event is held in Swedish