Hejsan,

jag heter Karri Lumivirta och är en 24 år gammal kille ursprungligen från Sibbo. Jag studerar nu mitt fjärde år på Hanken med finansiering som huvudämne och statistik som biämne. Jag har varit kåraktiv hela min tid på Hanken, alltså sedan hösten 2013. Min tid på kåren började som vice ordförande för EAG och medlem i halarteamet. Jag var med i Casa Nostra 2014 och var ordförande för CN 2015. Jag satt även med i fullmäktiges stora utskott år 2016.

Som kårordförande har jag ansvar över den operativa verksamheten som studentkåren utför. Jag deltar i en hel del möten med både interna och externa intressenter, är i kontakt med Finlands Ekonomer och Finlands Studentkårers Förbund, koordinerar styrelsens arbete och för studentkårens talan.

Aktuellt för mig i år kommer att vara kommunalvalet, samarbete med Hanken och revidering av SHS.fi. Styrelsen i sin helhet kommer också att granska studentkårens reglementen. Utöver detta kommer jag även att syssla med fortlöpande intressebevakning för att säkerställa att Hankeiter har en stark och konkurrenskraftig utbildning samt en lysande framtid.

Om du har frågor om styrelsen eller SHS överlag så ta gärna kontakt, jag svarar mer än gärna.

Karri Lumivirta
Kårordförande
+358 50 382 4462
ordforande@shs.fi

Karri