Hejsan,  

Mitt namn är Mia Palmgren och jag är en fjärde årets marknadsföringsstudent på Hanken. Har varit aktiv inom studentkåren sedan mitt gulisår, bland annat som tutor för våra inkommande utbyteselever och chefredaktör för Hankeiten. I år sitter jag i SHS’s styrelse med posten Kommunikation och Internationella ärenden.

Jag ansvarar över studentkårens kommunikation och marknadsföring, samt intressebevakningen av våra internationella studerande. Kommer i år försöka integrera våra inkommande utbyteselever mera i studentkårens verksamhet, samt jobba på marknadsföring av studentkåren på en mer internationell nivå. Ett stort fokusområde kommer även vara studentkårens kommunikation, då en förnyelse av våra hemsidor är aktuell. År 2016 genomgick även SHS en visuell förnyelse som kommer implementeras under mitt år.

Ifall du har frågor angående utbytesstudier, studiekort, e-post adresser eller annan information är det bara att skicka mail eller slå en signal. Studentkårens dörrar är även öppna ifall man vill komma på besök!

Mia Palmgren
+358 400 724 974
mia.palmgren@shs.fi