Exchange Committee söker nya medlemmar!

By Exchange Committee
18.11.2019

Är du engagerad, glad och intresserad av att bli tutor för Hankens utisar våren 2020? Har du tid att festa, resa och ordna evenemang med en grupp av tutorer vid sidan om studierna? Då är det just dig som EC söker!

Som EC tutor får du välkomna våra utbytesstuderande på flygfältet och visa dem sitt nya hem, ordna sitzer, barrundor och andra roliga evenemang längs med terminen samt umgås med studerande från hela världen! EC ordnar dessutom resor till St. Petersburg, Lappland, Stockholm och Tallinn. Genom att vara med i EC blir du en del av en härlig gemenskap, får nya vänner från både Hanken och hela världen samt har en strålande möjlighet att öva upp dina språkkunskaper.

Låter detta som något för dig? Skicka då in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra utis-tutor, samt ett foto och kontaktuppgifter till ec.ansokan@shs.fi.

Observera att tutorskapet kör igång då utisarna anländer, dvs. redan en vecka innan själva vårterminen börjar. Vi hoppas att du kan vara med från början!

Tveka inte att kontakta mig eller nya ordförande för våren 2020 via e-mail eller Facebook om det är något du undrar över. Du kan även rycka någon av ECiterna i ärmen om du har fler frågor!

Skicka in din ansökan SENAST söndagen den 01.12.2019. Intervjuerna kommer att hållas både innan ansökningstiden tagit slut och veckan efter.

Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun!

Linn Björkholm
Exchange Committee Ordförande 2019

linn.bjorkholm@shs.fi