EY @ Restaurang Lasipalatsi 24.5.2018 – Sommaren i City!

By Styrelsen
09.05.2018

EY bjuder in studerande till Restaurang Lasipalatsi torsdagen den 24.5. kl. 18:00 för att fira att sommaren närmar sig. Inne i Restaurang Lasipalatsis ”Palmuhuone” bjuds det på trerätters middag med dryck, som du har chansen att njuta av tillsammans med våra EY representanter. Efter middagen finns även möjligheten att fortsätta kvällen i vårt sällskap.

Under middagen kan du fritt diskutera med personer som jobbar på EY och vara bland de första som får information om bl.a. höstens traineeansökning. På plats kommer att vara representanter från både HR och vår revisionspraktik, som jobbar med bland annat utredningar och tvister, hållbar utveckling och rådgivning för finansiell rapportering. Representerat kommer även att vara vår management konsulteringsavdelning. Vi från EY berättar gärna om hur vi landat här och vilka arbetsmöjligheter det finns på våra olika avdelningar.

Evenemanget ordnas på finska, men vi är flera svenskspråkiga på plats. Det finns ett begränsat antal med platser så det lönar sig att vara snabb! Anmälningen sker genom länken nedan och anmälningstiden går ut onsdagen den 16.5. Efter att anmälningstiden gått ut kontaktar vi samtliga anmälda med en bekräftelse. Kom ihåg att meddela om möjliga matallergier eller specialdieter i samband med anmälningen. Meddela även ifall du vill ha en meny med eller utan alkohol. Mer information om evenemanget får du från Anu Torkko (anu.torkko@fi.ey.com) och Emmy Simons (emmy.simons@fi.ey.com).

Vad? Middag på Restaurang Lasipalatsi ordnat av EY
När? Torsdagen den 24.5. kl. 18:00
Dressocode? Smart casual/sommar
Anmälning? Via Webropol, senast 16.5.2018. Länken till Webropol hittar du här.