Gulnäbbskommittén 2020 rekryterar! Ansökan öppnar 21.2

By Gekko
21.02.2020

Fick du inte nog av en gulishöst? Är du taggad på att jobba intensivt tillsammans och uppleva hur en otrolig gruppanda tar sin form? Se hit!

Gulnäbbskommittén efterlyser nu tutorer för hösten 2020. Som tutor blir din viktigaste uppgift att stöda gulisarna i början av sina studier, du minns säkert hur främmande allt kändes till en början. Dessutom får du en unik möjlighet att lära känna de nya gulisarna och introducerar dem till studielivet på SHS. Tillsammans med ditt tutorpar kommer ni också få ta er an att leda en gulisgrupp.

Ansökan öppnar den 21 februari 2020 och skickas in per e-post till ella.ukkonen@shs.fi. Deadline för ansökan är den 6 mars 2020, kl. 23.59!

Din ansökan får vara fritt formulerad, men gärna kort och koncis. Märk också att ansökan ska skickas i pdf-format. Dessutom ska också följande inkluderas:

En bild på dig

Kontaktuppgifter (telefon och e-post)

Ett par motiveringar om varför just du skulle vara en bra tutor

En rolig vits!

Information gällande din ansökan kommer till den e-post du skickat din ansökan ifrån, så se till att läsa den med jämna mellanrum! Ifall frågor uppstår eller du annars har något du gärna vill tala om är det fritt fram att kontakta mig per telefon (040 8386282) eller e-post (ella.ukkonen@shs.fi). Råkar du se mig i skolan och har något ärende är det självklart också bara att rycka mig i ärmen!