Koppi på kåren!

By Henna Konsti
12.11.2018

FULLMÄKTIGE HAR KONSTITUERAT SIG!

Fullmäktige 18/19 har på sitt konstituerande möte valt sitt presidium. Alina Anderson har valts till ordförande, Victor Bergström till första vice ordförande och Melina Weckman till andra vice ordförande samt stora utskottets ordförande. Presidiet är förväntansfulla inför det kommande året och svarar mer än gärna på frågor ifall såna uppstår!

SÖK TILL STYRELSEBILDARE

Vi söker efter en styrelsebildare! Ifall du vill uppleva det bästa året av ditt liv, samtidigt som du får jobba med oss i fullmäktiges presidium, sök då till styrelsebildare! Det är ett minne för livet, du får erfarenhet av att koordinera arbete, av ledarskap och så mycket mer samtidigt som du får representera SHS både inom och utanför Finlands gränser med en styrelse du själv valt! Nuvarande styrelseordförande Henna Konsti: ”De senaste 11 månader som studentkårens operativa ledare har varit till och med roligare än jag kunde förvänta mig! Tillsammans med min styrelse har vi varit med på mycket både roligt och lärorikt, och fått både erfarenhet som kommer att vara värdefullt i arbetslivet och minnen som vi kommer att skratta åt säkert fortfarande 50 år framåt. Jag kan rekommendera posten till dig som vill göra någonting för denna unika gemenskapen av Hankeiter, och få bra ledarskaperfarenhet och brett kontaktnetvärk!”

Kontakta Henna för att höra mera om posten på 0404842160 eller henna.konsti@shs.fi och/eller skicka in din ansökan till ansokan@shs.fi senast den 19.11 kl 17.00.

Styrelsebildare 2019 väljs på Fullmäktigemöte den 22.11 kl 17.00.

HÖSTENS FULLMÄKTIGEMÖTEN

Kom ihåg att du som studentkårsmedlem har närvarorätt på alla fullmäktigemöten! Ta vara på chansen och kom och se på hur fullmäktige arbetar och hur besluten på din studentkår ser ut! Presidiet svarar gärna på frågor ifall du har såna!

Höstens mötesdatum:

– 14.11 kl 17.00

– 22.11 kl 17.00

– 5.12 kl 17.00

– 11.12 kl 17.00

Mer information om mötena kan hittas på shs.fi några dagar före respektive möte! Ha en bra höst och utnyttja de chanser studentkåren erbjuder! Det finns så gott som något för alla och känns det som att något fattas är feedback alltid hjärtligt välkommen! Studentkåren har gett mig så otroligt mycket och jag ser framemot att under det kommande året försöka ge tillbaka, åtminstone en del!

Vi ses och hörs!

– Alina Anderson, fullmäktigeordförande