NESU-SHS söker ny styrelse!

By NESU-SHS
19.11.2018

Årsskiftet närmar sig och det betyder också att NESU-SHS behöver nya medlemmar till sin styrelse. Sök med så får du vara med och styra och ställa, utan att glömma alla de fantastiska människor du kommer att träffa!

NESU-SHS är en medlemsorganisation i Nordiska Ekonomie Studerande Unionen, som består av organisationer vid olika handelshögskolor i Finland, Island och Tallinn. Vi ordnar mycket sitzer men även andra evenemang som seminarier och stugveckoslut, dit alla NESU-medlemmar är inbjudna.

Varför söka med?
Genom att bli styrelsemedlem i NESU-SHS får du vara med och bestämma om NESU-SHS verksamhet och organisera våra evenemang. Du får många nya vänner och ett kontaktnätverk speciellt inom Finlands NESU-städer. Nästa år kommer NESU-SHS också att ha äran att ordna NESU-möksä för första gången, så genom att bli styrelsemedlem får du också vara med och ordna detta fantastiska och oförglömliga evenemang!

Förutom att det är roligt att vara med får du också lära dig mycket om t.ex. budgetering, marknadsföring och allmänt organiserande, så styrelsemedlemskapen är definitivt något att sätta på CV:n!

Vi har bl.a. följande poster i NESU-SHS styrelse: ordförande, vice ordförande, kassör, kommunikation, marknadsföring.

Nya styrelsen väljs på vår interna lördagen 1.12 på Legenda. Du kan meddela ditt intresse per e-post till nesu-shs@nesu.net eller direkt ställa upp under valet.

 

NESU-SHS styrelse 2018