Sök till Årsfestkommittén!

By Årsfestkommitten
25.04.2019

Letar du efter nya roliga utmaningar, en härlig gemenskap och ett huippu projekt att jobba med? Är du en äkta teamplayer som tycker om att ta ansvar och se resultat av ditt arbete? Är du dessutom intresserad av att ordna SHS 111:e årsfest? Då ska du ta vara på chansen och söka med till Årsfestkommittén!

Årsfestkommittén (ÅFK) är en grupp på lite över 10 personer, vars viktigaste uppgift är att ordna universums bästa fest – Årsfesten den 24 februari. ÅFK ordnar även mindre tillställningar som till exempel styrelseskiftet kring årsskiftet.

Teamet väljs under maj och verksamheten drar igång tidigt under hösten. Du kommer få vara en del av ett fantastiskt team samtidigt som du får delta i ordnandet av årets höjdpunkt – årsfesten! Du kommer få en ypperlig möjlighet att öva upp dina kunskaper inom t.ex. försäljning, planering och marknadsföring. ÅFK erbjuder dig ett passande tillfälle att “mix business with pleasure”.

För att söka till ÅFK ska du skicka in en fritt formulerad skriftlig ansökan eller en videosnutt, på max tre minuter, på dig själv. Beskriv dig själv kort, vem du är och varför just du skulle passa med i ÅFK. Kom även ihåg att lämna dina kontaktuppgifter. Den skriftliga ansökan skickas till alina.anderson@shs.fi och videon till +358504092019 på whatsapp. Ansökningarna ska vara inne senast söndag 5.5. Intervjuerna hålls vartefter ansökningarna kommer in.

“Att vara med i ÅFK är en otrolig upplevelse som du inte vill missa” – Anni Immonen, Kårvärdinna 2019

Ifall du har frågor kan du kontakta mig per mail, mobil eller rycka mig i ärmen på Hanken/Kåren!

Med vänlig hälsning

Alina Anderson, Kårvärdinna 2020