Sök till ordförande för Årsfestkommittén!

By Årsfestkommitten
23.03.2020

Tycker du om utmaningar, att jobba i team och att organisera evenemang? Årsfestkommittén (ÅFK) söker nu ordförande för verksamhetsperioden 2020-2021. 

Kårvärden/kårvärdinnan (ÅFK:s ordförande) jobbar intensivt med sin årsfestkommitté för att ordna SHS årsfest den 24 februari varje år. Ifall du är ansvarsfull och målmedveten med bra kunskaper inom koordinering och projektarbete ska du inte tveka att söka! I denna post får du utvecklas som ledare, du får utveckla dina kunskaper inom delegering, budgetering och projekthantering och du får chansen att uppleva något otroligt fint tillsammans med din kommitté. 

Din uppgift är att under våren välja din kommitté och på hösten köra igång förberedelserna för SHS 112:e årsfest. Årsfesten, även kallad universums bästa fest, är SHS största och mest glamorösa evenemang med cirka 450 gäster från norden, Finland och SHS. Årsfestkommittén ansvarar även för att ordna några mindre evenemang som kårpampsmiddagen och styrelseskiftet. 

Skicka din ansökan till ansokan@shs.fi senast 3.4 klockan 12.00. Berätta kort om dig själv och beskriv varför just du skulle passa bra som nästa ordförande. Fullmäktige kommer att intervjua alla kandidater på studentkårens fullmäktigemöte 8.4 kl. 17.00, som på grund av den rådande situationen hålls online på Microsoft Teams. Som vanligt har alla chansen att ställa upp på mötet utan att skicka in någon ansökan på förhand. Ifall du vill ställa upp direkt på mötet ska du vara i kontakt med studentkårens generalsekreterare Kristiane Width (gensek@shs.fi). 

Kom ihåg att posten inte är begränsad till ett visst kön, vem som helst kan söka till ordförande för ÅFK.  

Jag, sittande ordförande Alina Anderson (alina.anderson@shs.fi), svarar mer än gärna på dina frågor om posten! 

Med vänlig hälsning,

Alina Anderson, Kårvärdinna 19/20