STIPENDIER FÖR UTBYTESSTUDIER ELLER PRAKTIK UTOMLANDS

By Styrelsen
03.04.2018

Ekonomföreningen Niord lediganslår stipendier för sina juniormedlemmar att söka för utbytesstudier eller praktik utomlands som inleds hösten 2018. Vi delar ut högst 25 stipendier à 300 euro.

Ansökan
Fyll i ansökan via www.niord.fi -> Bli medlem -> Juniormedlem -> Fyll i blanketten för stipendieansökan här. Bifoga ett elektroniskt, officiellt, studieprestationsutdrag utfärdat av högskolan (egen utskrift av vilka studieprestationer du har avlagt duger inte). Innan du fyller i ansökan rekommenderar vi att du kollar att du har all information som efterfrågas och kan motivera din ansökan. Goda studieprestationer och en bra ansökan prioriteras.

Före utbetalning kollar vi via Hanken att du har tagit emot utbytesstudieplatsen alternativt bekräftat din praktik utomlands.

Ansökningstid
Sista ansökningsdag är 19.4.2018. Observera att din ansökan ska vara komplett då ansökningstiden går ut och att du också måste vara/ha anmält dig som juniormedlem i Niord för att kunna tävla om ett stipendium.

Hur blir jag juniormedlem?
Om du inte ännu är juniormedlem i Niord kan du som hankeit enkelt anmäla dig genom att fylla i ansökningsblanketten som hur hittar på www.niord.fi -> Bli medlem -> Anmäl dig som juniormedlem här. Anmäl dig senast 19.4.2018. Medlemskapet är gratis och förpliktar dig inte till något. Juniormedlemskapet ger dig rätt att delta i Niords program, som du kan läsa om i Niordbladet och på webben, och rätt att hyra våra stugor i Tahko och Himos. Dessutom får du Forum, Finlands ledande svenskspråkiga affärsmagasin.

Som juniormedlem i Niord översförs du automatiskt till ekonommedlem när du tagit din examen och du undviker på det sättet avbrott i servicen. Dessutom får du 50 procent rabatt på medlemsavgiften under de två första åren efter din examen.

Du kan läsa mera om Niord på www.niord.fi.