Wega: Ruotsinkielinen Trader

By Styrelsen
10.05.2018

Oletko ennakkoluuloton ja palveluhenkinen energia-alan intoilija, jolla on valtava halu oppia uutta? Etsitkö työpaikkaa, jossa voit suorittaa lopputyösi ja rakentaa sen jälkeen pitkäaikaista uraa? Wega etsii nyt ruotsinkielistä Traderia erikoistumaan laivapolttoaineiden hankintaan loppuasiakkaille, kuten varustamoille ja rahdinantajille, ja siten mahdollistamaan polttoainehankinnan ulkoistamisen täyden palvelun tukipalveluja myöden. Lue lisää ja hae viim. 23.05.2018! (Opintojen loppuvaihe – valmistunut)

Wega: Ruotsinkielinen Trader
Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Valmistunut – opintojen loppuvaihe (mahdollisuus lopputyöhön)
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Piipansilta 9, Espoo
Haun deadline: 23.05.2018

Wega tarjoaa täyden palvelun kokonaisuutta energiahankintaan ja hintariskisuojaukseen sekä räätälöityjä palveluita uusiutuvan energian, ympäristön ja merenkulun osalta. Toteutamme ja hallinnoimme erilaisia energiaprojekteja sekä niiden kaupallistamista. Olemme itsenäinen toimija, joka pystyy nopeasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, energia- ja kaukolämpöyhtiöt, öljy- ja kaasuyritykset, varustamot, satamat, kuljetus ja logistiikka sekä julkinen sektori. Laaja kotimainen ja kansainvälinen verkostomme, vahva osaaminen vaikuttajaviestinnässä ja kokemuksemme takaavat meille eritysaseman asiakkaidemme hyväksi.

Wega etsii ennakkoluulotonta Traderia Industrial and Marine Fuel Sourcing-tiimiin monipuolisten työtehtävien pariin, jossa vastaat laivapolttoaineiden eli bunkkerin ja voimalaitoisten polttoaineen hankinnasta asiakkaille, kuten varustamoille, rahdinantajille ja energiantuottajille. Wega tuottaa asiakkailleen täyden palvelun, joka mahdollistaa koko polttoainehankinnan ulkoistamisen tukipalveluja myöden, ja tehtäviisi kuuluu polttoaineen hankinnan lisäksi myös sopimusneuvottelut, vastapuoliriskin arviointi, laadun varmistus sekä raportointi.

Työotteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja reipashenkinen verkostoituja. Etsimmekin sosiaalisesti taitavaa tiimipelaajaa, joka osaa hoitaa työtehtäviä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta ei myöskään pelkää pyytää apua tarvittaessa. Olet utelias, suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin energiamuotoihin ja seuraat alalla tapahtuvia muutoksia. Pienessä tiimissä tehtäviä voi tulla myös oman vastuualueen ulkopuolelta, joten toivommekin sinulta muutosmyönteisyyttä, joustavuutta ja tehokkuutta. Olet jo valmistunut tai aivan loppuvaiheessa opinnoissasi. Tehtävässä on mahdollisuus suorittaa loppytyö osaavan ohjaajan tuella.

Wegalla arvostetaan jokaisen työntekijän työpanosta ja uusia ideoita. Tässä tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti laajasti murroksessa olevasta energia-alasta asiantuntevan tiimin tuella. Emme siis oleta sinun olevan valmis energia-alan asiantuntija, mutta sinun tulisi olla innostunut toimialasta sekä valmis kehittämään niin itseäsi kuin myös Wegan toimintaa! Vaihtuvuus on pienessä tiimissä vähäistä, joten siellä viihdytään ja rakennetaan mielellään pitkäaikaisia urapolkuja. Wegan toimitilat sijaitsevat Isossa Omenassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Wega edellyttää:
– Aitoa kiinnostuneisuutta energia-alaa kohtaan
– Tehtävään soveltuvia opintoja
– Excelin hyvää hallintaa
– Joustavuutta työvuorojen suhteen sekä valmiutta matkustaa
– Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvaa ruotsin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:
– Aikaisempi kokemus vastaavista (asiakaspalvelu-) tehtävistä

Wega tarjoaa:
– Mahdollisuuden oppia laajasti murroksessa olevasta energia-alasta – unohtamatta liikenne ja ympäristö sektoreita
– Rennon ja matalahierarkkisen tiimin
– Pitkäaikaisen työsuhteen ja hyvät etenemismahdollisuudet

Kuulostaako hyvältä? Jos olet etsimämme Traderi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 23.05.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/wega-advisors-oy-trader-5-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt!

Lisää Wegasta voit lukea täältä: http://www.wega.fi/fi/. Työtehtävästä ja hakuprosessista saat lisätietoa aTalentin Talent Recruitment Managerilta Mikaela Johanssonilta (+358 50 324 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).