För att tillfredsställa Hankeiternas festtörst behövs det en grupp som sysslar enbart med festfixande. Sedan 1977 har studentkårens festkommitté Casa Nostra haft som sin ädla uppgift att se till att festerna på Casa är de bästa och roligaste i Finland. Varje år har CN haft ett nytt namn och årets CN heter Celebrare Nocte.

 

CN 2017 består av ett gäng glada festfixare som tycker om att ordna festligheter och speciellt att festa själv. För att göra arbetet effektivt har CN olika grupper med olika ansvarsområden. Vi har CN:s värdar och värdinnor som lagar fantastiska rätter och ser till att alla är mätta och belåtna. Vi har programvärdar, proggis, som hittar på hejdundrande program och dekorationer till fester. Ett gäng spritisar ser till att ingen går törstig. Vårt PR-team tillverkar snitsiga planscher samt artistiska halarmärken på löpande band. Vi har också en musikansvarig DJ som lär CN:iterna att snurra skivor, en skattmästare med det tunga ansvaret att se till ekonomin, en vice ordförande som har diverse uppgifter men som dessutom har nöjet att hålla reda på ordföranden, som ibland till och med har koll på vad som händer.

 

Info om CN:s fester hittar du lättast på shs.fi. Vill du ställa frågor eller veta mera är det bara att komma och rycka en CN:it i ärmen eller skicka email till iida.munck@shs.fi.

Med oss är livet alltid en fest.

 

Celebrare Nocte, Casa Nostra 2017.

Ordförande: 
Iida Munck
Kontaktperson: 
Iida Munck
iida.munck@shs.fi