EC gör Hanken till en internationell högskola med sin mångsidiga verksamhet. Exchange Committee består av 20 tutorer samt ordförande, som alla jobbar tillsammans för att göra terminerna på Hanken oförglömliga för Hankens utbytesstuderande. EC hjälper utbytesstuderandena i vardagen med praktikaliteter samt med att förstå sig på den finländska kulturen, samtidigt som ett allt större internationellt nätverk av vänner och framtida affärskontakter skapas åt såväl utis som tutor.

ECs mångsidiga verksamhet består förutom av sitzer och fester också av resor i alla vädersträck, företagsbesök, sportevenemang, pub crawls, mysiga filmkvällar och fartfyllda äventyrsbanor ute i naturen, för att nämna en bråkdel av det program EC ordnar under terminerna. Möjligheterna till internationella middagar och vilda hemmafester tar aldrig slut, EC är ständigt i rörelse med det ena eller det andra.

Det anländer nya utisar varje termin, och därför väljs också nya tutorer både på hösten och på våren. Vill du veta mer om Exchange Committee är det bara att rycka någon tutor i ärmen, vi berättar gärna mer om vår verksamhet!

Ordförande: 
Henna Konsti
Kontaktperson: 
Henna Konsti
henna.konsti@shs.fi