Kära alumner,

 

Stunden har kommit då Svenska Handelshögskolans Studentkår och Hanken äntligen har fått sin första officiella segelförening. Vi har äran att presentera till er: 

 

Hanken Yacht Club r.f. 

Hanken Yacht Club (HYC) grundades denna vår år 2014 av kommodor, Max Hasselblatt, skattmästare Valter Lang och av vice-kommodor Antonia Bäckman. Vi ville ha möjligheten att erbjuda både Hankeiter och alumner trevliga seglingsstunder och en möjlighet att uppleva Finlands vackra skärgård på närmare håll. En ordentlig segelförening har saknats studentkåren i många år, men inte längre! Vårt mål är att före sommaren är slut köpa vår egen kölbåt, en H-Båt som sedan kan brukas av alla föreningens medlemmar. För att nå detta mål behöver vi er hjälp!

 

Ett av våra första evenemang, av fundraiser-karaktär, går av stapeln fredagen den 29 augusti, en seglats med Henrik Andersin och hans nyrenoverade 12mr Blue Marlin, följt av en kväll med bastu, mat och socialt umgänge på den nybyggda terrassen på NJK:s Blekholmen. Själva seglatsen är endast för er alumner och vi har 10 platser att erbjuda. En plats på 12mr Blue Marlin plus bastu, tapas-kvällen och efterfesten kostar 500€, vänligen observera att understöd till HYC ingår i summan. Vi hoppas kunna erbjuda ett exklusivt evenemang med segling och umgänge. Mer information följer efter anmälning som kan göras genom att skicka mail till undertecknad.

Vi vill även passa på att tacka Hencka för denna fantastiska möjlighet att få segla med hans 12mr Blue Marlin!

På grund av det begränsade antalet platser tilldelar vi platserna åt dem som anmäler sig först. Mera information om evenemanget och klubben överlag ges även mer än gärna av undertecknad.

 

Med vänlig seglingshälsnings,
Max Hasselblatt

Ordförande, Hanken Yacht Club r.f.
E-post: max.hasselblatt@shs.fi
Svenska Handelshögskolans Studentkår
Sanduddsgatan 7A, II våningen
00100 Helsingfors
Ordförande: 
Max Hasselblatt
Kontaktperson: 
Max Hasselblatt
max.hasselblatt@shs.fi