Frank

Frank = En studentägd förmånstjänst, där du hittar de bästa förmånerna för studielivet. Läs allt om tjänsten här!

Studiekortet = Ett kort, med vilket du kommer åt de traditionella förmånerna (t.ex. VR och studeranderestauranger) samt förmåner som Frank erbjuder. Följ gärna Frank på sociala medier (frankstudents på Facebook, Instagram och Twitter) för att bekanta dig med aktuella erbjudanden.

När du beställt ett studiekort kommer det till IB Bokhandeln.

För att dra nytta av Franks förmåner bör du registrera dig på Franks nättjänst. Samtidigt verifieras din studerandestatus. 

OBS! Du kan också dra nytta av Franks förmåner genom att visa ditt nuvarande studiekort. Du behöver alltså inte beställa ett nytt studiekort om du använder ett ”gammalt” Lyyra-kort.

Studentkortet fungerar även som betalkort

Du får studentrabatter och kan betala dina köp överallt med ett och samma kort.

Elisa Lompakko erbjuder betalfunktionen i samarbete med Frank. Du får ett kort med betalfunktion om du har en finsk personbeteckning och ett mobiltelefonabonnemang.

Med ISIC-kombinationskortet får du rabatter även utomlands

Till ett studentkort med betalfunktion kan du också förmånligt ansluta den internationella ISIC-egenskapen för hela din studietid. Med ett ISIC-kombinationskort får du utöver de inhemska förmånerna även tiotusentals rabatter i över 130 länder.

Aktia MasterCard Gold ger flexibilitet

Aktia MC Gold är ett kreditkort avsett för studerande och det kan användas världen över för att betala i butiker och på nätet. Du kan ansöka om en kreditgräns på 250 €–5 000 € för kortet. Med MC Gold betalar du flexibelt större uppköp i delbetalningar på nätet och i butiker samt tryggar dina resor både hemma och utomlands med den till kortet kopplade reseförsäkringen. När du väljer Gold-kortet får du dessutom en rabatt på 15,10 € på ditt studentkort

Studerande som har en finsk personbeteckning och en stadigvarande adress i Finland kan ansöka om Aktia MasterCard Gold. Du får inte ha betalningsanmärkningar i Suomen Asiakastietos register.

Notera att bilden på kortet måste vara tillräckligt bra för att identifiera dig! Gruppbilder, fyllebilder eller för mörka foton godkänns INTE. Använd gärna ditt pass/körkortsfoto.